Terrigan Fairy Tale

roepnaam: Terry

Op zondag 15 nov. '15 ben ik in het bezit gekomen van mijn tweede Norfolk Terriër. Op dat moment 15 weken oud. Dit bleek nodig, vanwege de invoerregels voor Nederland.
.Eversweb.nl
© copyright a. evers 2018
Terry 7 mnd. oud
Afstand Bremen - Plovdiv: 2055 km
Plovdiv (Bulgarije) - zie pijl

Terry’s stamboom

Met links pa en rechts ma
Om je te laten kennismaken met m’n trouwe viervoeter, volgen hieronder wat foto’s en filmpjes.
Graven ,,, Proost!           Proost! Sirene Terry aan de     was
Home Geesteren Norfolk terriër Tuin Archief Flora en fauna Grote klussen - dorp - Norfolk - Nieuw planten - Fietsen - Op de fiets - Terry - De tuin vroeger - Foto en film - Oranjefeest ‘18 - De tuin nu
Terry werd op 26-7-2015 geboren in de ‘Terrigan Kennel’ van Gergana Toncheva in Plovdiv (Bulgarije). Via dr. Frauke Hinsch (Allright Norfolk Terriër Kennel bij Bremen - Duitsland) ben ik met Gergana in contact gekomen. Frauke Hinsch bleek op dit moment geen pup beschikbaar te hebben. In Nederland was evenmin een pup te koop. Frauke Hinsch en Gergana kennen elkaar goed, want in het verleden was Gergana stagiaire geweest bij haar en ze ontmoetten elkaar nog regelmatig. Zo wist ik met een vertrouwd adres te maken te hebben.
Frauke Hinsch en Gergana kennen elkaar goed, want in het verleden was Gergana stagiaire geweest bij haar en ze ontmoetten elkaar nog regelmatig. Zo wist ik dat ik met een vertrouwd adres te maken had. Ik heb Terry zelf opgehaald in Bremen, waar Gergana enkele dagen gelogeerd was om Terry zelf te kunnen over- handigen en de toekomstige baas te ‘keuren’. Gergana was helemaal vanuit Plovdiv afgereisd naar Bremen. (zie kaartjes) Het was de reis meer dan waard! Ik ben in het bezit van een fantastische Terriër en een vriend voor het leven!!